Sunday, May 2, 2010

ayuh sepahkan dapur! ;p

yeppi!
berjaya sepahkan dapur.
maaf kan kakak, bibik.
nanti kakak bersih kan lepas siap on9 ok?
ngeh3.
sebijik kek coklat lembap dah siap.
hadiah kasih sayang buat isteri saya, cik deep adeeba.
ada lagi satu yang kena buat.
untuk enchik charil.
oit, charil. ko share dengan deep boleh x?
aku kemalasan ney.
muahaha!
gemok yang bahagia maw rasa custard.
oh2. saya suka custard.
makan dgn aiskrim.
yummy!

erm.
malam ni balik ipoh.
borang tak isi apa pun lagi.
berlaku miscommunication.
entah macam mana info tentang madam kana nak sign borang esok tak didigest oleh otak saya.
lalu, saya tak bawa balik pun borang2 tersebut ke kelantan.
maka, esok akan jadi hari yang amat kalut.
ada sape2 sudi tolong saya isi borang tak?
huhu.

dan.
cuma tinggal 2 minggu lagi untuk exam.
perasaan bercampur baur,
gembira. exited. nervous. cuak. and the list goes on.
harap-harap tiada aral melintang.
semoga kami semua dapat menjawab dengan baik.
dan lulus.
tidak cemerlang tidak mengapa.
asal kan boleh fly, itu adalah rahmat yang cukupcukup besar buat kami.

ok.
nak ke dapur lagi.
taa~
:)

3 comments:

.deep©. said...

hahahaaa...neh syg abg neh..
wawawawawawa


abg nk custard jugak! kah3. mao mkn ngn eskremm..mmm beshnyeeee *mood lapau..
hahahahhaha

aPpLePiE said...

hahaha. syg ni kan, semua nak. tapi tak gemok2 jugak abg tgk. hey, abg mmg patut panggil syg gem0k lah. so that lepas cukup 40 kali t, kan jadi btol2 gmok. muahaha!

Bunga said...

woot3!! nak jugakkkkk~!!! huhuhu