Wednesday, May 25, 2011

ramblings.

assalamualaikum.

1. fatin marini sudah gemuk. terima kasih kepada lemaklemak tepu. dua helai jeans yang dibawa dari malaysia sudah tak dapat dipakai lagi.

2. fatin marini is getting uglier. terima kasih pada facial wash di uk yang tade satu pun compatible dengan kulit muka yang sensitif ini.

3. fatin marini is so excited to go home. 32 days left. dear time, do fly fast! :D

4. fatin marini berjanji pada dirinya untuk tidak beli kasut di ebay lagi. sebab setiap kali beli pun dapat kasut kulit itu saje. macam tade lain. *sigh*

5. fatin marini berazam nak mula baca buku. *insaf*

6. fatin marini baru sedar skirt saiz 18 memang bukan untuk dipakai olehnya. pinggang tu boleh masuk dua orang marini kot. heh.

7. fatin marini merasa tertekan dengan perubahan waktu di uk. maghrib pukul 9.15 malam. erm, bayangkan lah sendiri waktu orang dah habis tengok buletin utama baru nak sunset. 

8. fatin marini sudah batalkan azam untuk tidak balik malaysia summer break tahun depan. tak sanggup nak hadapi perubahan waktu yang lebih ekstrem. tak sanggup.

9. fatin marini ada menemukan sesuatu yang menyeramkan dari gambargambar tahun 2009. serius, menakutkan. 

10. fatin marini rindu nak bela kucing banyakbanyak. banyak, as in 15-20 cats at once.

okay, itu saja update kali ni. sekian, terima kasih.

10 comments:

yayash(: said...

erk~ no9 itu genre seram. =_=!

fatinmarini said...

seram sangat kott.

lepas ni nak analyse gapo pulok? hee.

Nadzipah said...

fatinmarini..saya nasihatkan awak sesungguh-sungguhnya..sila batalkan niat untuk tidak balik cuti summer tahun depan...

dengan ini saya tidak benarkan perkara itu terjadi...

sebab?sebab saya nak dating dengan awak cuti summer tahun depan...

miss u like crazy la sis..ㅠ.ㅠ

fatinmarini said...

nadzipah, i miss you two three four five six seven eight nine ten! huhu.

oleh kerana arahan kesayangan macam tu, dengan ini diumumkan yang saya akan balik tahun depan. :DD

Anonymous said...

ksian kucing2 tu nanti.. 8D

fatinmarini said...

kenapakah kesian? huhu.

[h][i][D][a][Y][a][H] said...

salam
hei Fatin, mana ada u makin gemuk. isk. kalau yw, sila blutooth sket kat saya. hihi. anyway balik bila? =).

fatinmarini said...

wassalam kak dayah.

k.dayah, betul ni. fatin makin gemuk. huhu. (fizikal je asyik bertambah gemuk, iman tetap jugak naik turun. T__T)

hehe. tak yah bluetooth, after kami habis exam insya-Allah kita jumpa. kami nak gi birm nanti. ^^

fatin, farah dengan deep balik 26 jun. omma balik 29 jun. k.dayah balik bila?

Anonymous said...

marini apakah yang seram itu?? o.O

fatinmarini said...

err. nanti ak tunjuk gambar time kita sem 2-3. scary sangat. huhu.