Sunday, April 25, 2010

nak tidur lah.

nak tidur.
tapi tak boleh tidur.
uhh. kenapakah?
sangat tak cool okay bila tak boleh tidur waktuwaktu sebegini.

uhh. kusut.

dan kusut lagi.
di luar sana banyak bunyi-bunyian.
semoga anda homosapiens macam saya.

perasaan adalah sangat tak best.

tapi otak saya blur.
tak dapat interpret perasaan yang tak best tu.
huu. memang tak best.

perasaan adalah sangat macam-macam.
semuanya kerana berjalan menghadap tasik pulako dalam hujan waktu balik dinner tadi.
bila keluar dari bilik k.Qist pulak ada someone menjerit.
dengan excited.
kuat pulak tu.

kepada anda:

sila jangan jerit macam tu.
sila faham perasaan orang sekitar.
seperti saya.
saya alergik dengan bunyi suara perempuan menjerit.
saya trauma.
sila jangan jerit lagi ya.
oh, lupa nak cakap sorry.
tadi saya ter-cakap awak 'kurang pandai'.
saya tak sengaja.
saya cuak kuasa lapan bila dengar jeritan excited awak tu.
uhh. tak best betul perasaannya.

bukan annoying.
serius.
tapi terrifying.
huu!

saya nak tidur.
nak. nak. nak.
mengantuk, sila la singgah sekejap.
huk.
:(

1 comment:

mish.qist™ said...

mayeeni sayang..
huk! cemana bole i ta sedar..
sori3..
kalau tak, orang dah teman u balek bilik..

kecian sama kesayangan saya..huk! T__T