Sunday, November 28, 2010

finally! :DD

assalamualaikum.
:DD

ini kisah bikin senyum lebarlebar lagi.

finally, after about two months living in uk,
i've got the chance to see almost every faces in Malaysia which i miss A LOT.
waa~
hati berbunga-riang-ria-sukasuka-ceria.
hee~
:D

mulamula tu macam give up juga bagi tunjuk ajar kat mama caracara nak guna skype via phone.
sebabnya tak nampak.
saya memang tak berapa pandai nak mengajar benda yang saya tak nampak ni.
huhu.
nasib baik juga abah menyuarakan idea yang amat bernas,
iaitu memilih alternatif lain
yakni yahoo messenger.

lalu, ber-video cam lah kami dengan gembira sekali.
ada mamabah, adikadik, nenek, ayah jak&che za, ayah di&che la, ayah mi&che su,
cuzies yang kecikkecik, dan jugak haasya!
wuu. rindu mokmok tuh.
beliau sudah semakin gebu sekarang.
senyum juga sudah tambah comel.
alahai, rindu!

mama tambah sihat.
wah, semakin jauh saya, semakin sihat beliau.
rindu lah tu.
hahak.
;p

dan semua orang juga cakap saya nampak lagilagi sihat.
which is equal to lagi tambah gemuk.
huk. apakah?
jadi, haruslah diet lagi selepas ini ya, marini.
ingat tu!

heh. suka betul dengan hari ni.
salji turun.
jumpa kedai jual budu.
dan dapat webcam dengan hearties.
dan pengalaman itu,
semua yang ke-pertama kalinya.

indah sungguh aturan Tuhan.
menegur secara lembut.
menarik hati juga secara lembut.
ini yang buat hati tambah cinta.

there's nothing more for me to say other than:
Thank You Allah.
:)

2 comments:

Anonymous said...

alhamdulillah.. =)

Rossarina™ said...

kalau lepas tepon rumah, mesti rase high kan? :D

wow, dah ade salji ye? best!