Monday, March 21, 2011

tag dari arina tambah bebelan seringgit dua.

assalamualaikum.

pukul 2.15 pagi.
baru balik dari london.
tak boleh tido.
blogwalking.
dan sedar yang saya ditag oleh arina: the teenage doctor.
hee.
terima kasih!
(selalu malas je nak buat. tapi sebab malam ni tade kerja jadi rajin la pulak sampai cakap terima kasih. heh.)

1. Adakah anda rasa anda hot?
tentulah tidak. se-hot mana pun saya tak boleh nak lawan hot api neraka.

2. Upload wallpaper yang anda guna sekarang.
(tak jumpa letak mana gambar asal. terpaksa la screen capture. heh.)

3. Cerita pasal gambar ini.
Simply because it is pink in colour - as always. heh.

4. Kali terakhir anda makan pizza?
Dalam minggu ini juga tapi lupa hari apa. breakfast in bed with omma and yayash. pizza cheese and onion. harga one pound, beli di iceland. sedap! :D

5. Lagu terakhir yang anda dengar?
For the rest of my life by Maher Zain.
oh tak tak. jangan nak cakap saya jiwang sebab omma yang pasang lagu tu, saya tumpang dengar je. heh.

6. Apa yang anda buat selain selesaikan tag ini?
Erm, tengah fikir kenapa la tibatiba tak boleh nak tido ni. oh, blame it to paypal!
x(

7. Selain nama sendiri anda dipanggil dengan nama apa?
oh, nama glamer ke apa nih? zaman dulu kala banyak la. tapi sekarang empat je kot:
fatin, marini, aten, mayeeni.
oh ya! tapi omma dengan yayash ada banyak lagi nickname yang comelcomel untuk saya.
tanda kasih sayang mungkin. tehee.
:DD

8. Tag lagi 5 orang:
err. tanak lah. sapesape rajin buat la ya (kalau berminat).

9-14: soalan berkaitan dengan orang yang ditag:
because i tag none, i skip all these questions. tapekan, arina? hee.
:D


***

abes tag. nak bebel seringgit dua boleh?


tade nak cakap apa pun.
nak cakap ini saja:

1. saya rindu mamabah.
2. saya geram dengan paypal.
3. ini jadual saya: jumaat: birmingham | sabtu: coventry | ahad: london | isnin: oxford | selasa: manchester. nanti saya buat satu entry birmingham-coventry-london-oxford-manchester. mesti menarik. tehee.
4. saya sedang bercuti sempena easter break sekarang. 5 minggu. tapi, saya ada 3 assignment untuk disiapkan.
5. sekarang sudah spring. matahari bersinar terang. bungabunga pun dan mula kembang. cantik!
6. itu saja. update seterusnya lepas saya balik manchester ya? banyak nak cerita ni. till then, take care! :)

3 comments:

dieladelilah said...

owhh...korg dah cuti easter break dah? wahhh bestnyeee...=) bleh la p jln2!..

Rossarina™ said...

wah suda siap tagnye hehe. time kasih sudi buat ye, Mayeni. len kali bole tag lagi tehehe. :D

jalan baek-baek ye... :)

aPpLePiE said...

diela:
yup. yup. hehe. jalan dekatdekat aje pun. esaimen banyak ni. huhu.

arina:
ahaha. sama2. tag la. silasila. baik, insya-Allah. :)