Thursday, January 13, 2011

senyum. :)

assalamualaikum.
:)

masa berduka lara sudah tamat. sekarang saya sudah boleh senyum kembali. tade nak sedih, murung, kecewa, atau apa sahaja perasaan negatif.

tapi, sebenarnya kan adegan sedih tu berlaku sejam je pun. tak lama. alhamdulillah Allah temukan saya dengan katakata motivasi di satu page facebook. fuhh. meresap ke dalam hati. terasa ada satu semangat baru ditiup kembali ke dalam jiwa. sungguh kata k.Mira. Allah menguji kerana cinta. Allah sedang berbicara terus dengan saya. subhanallah.

dapat markah sebanyak itu sesungguhnya adalah yang terbaik buat saya. macam yg k.long safiya cakap, kalausaya dapat markah tinggi, saya akan terus lalai. kan bagus dapat tamparan yang macam ni. terus sedar diri. hohoho!

terima kasih semua yang bagi katakata semangat pada saya. terutamanya, k.long safiya, k. mira dan k.natt. sayang kalian semuanya. kepada yg pm utk tanya khabar pun, terima kasih juga ya. moga perhatian yg diberikan dibalas dengan hitungan setimpal. semoga rahmat Allah sentiasa menaungi kita semua. amin.
:)

No comments: