Wednesday, December 15, 2010

tolong ajar saya guna ebay boleh?

assalamualaikum.

dua tiga hari ni kegemaran cik marini tatkala online bukanlah facebook.
bukan juga blogging.
apatah lagi blogwalking.
tapi, ebay-ing!

.ini addiction terbaru.

haha.
bunyi macam pelik, huh?
abaikan.
ni nak sambung cerita balik.

seseorang,
tolong la ajar saya caracara nak menang di ebay pelisss.
aiyaiyai.
tensyen sungguh.
penat membida dengan masyarakat ebay yang tererterer tuh.
penat bida SEBELAS d90.
tapi satu pun saya tak dapat.
(=__=")
oh, sungguh amat frustrated sekali.
T__T

.siang malam mimpi dapat hadiah harijadi kamera hensem ni.

kenapa la saya tak terer nak guna ebay?
atau mungkin bukan masanya lagi untuk saya membeli d90 tu?
tapi saya nakkkkkk sangaattttttt.
:(

nak beli di malaysia mahal kott.
dengan ebay macam murah.
tapi tak pernah nak menang bid.
alahai, tensyen!

ok, itu je post merepek untuk kali ni.
maaf kerana mengepost sesuatu yang tak membina.
heh.
tapi kalau ada sapesape nak tunjuk ajar saya strategi guna ebay pun boleh juga.
ngee~
:D

3 comments:

Rossarina™ said...

eh, saya pun nak si hensem tu! :D

me said...

tin nk beli kamera ker?huhuhuh hebat2....tp leh caye ekk beli kat ebay?kalu bid nih rsenye tin kena bid mse last2 minit...if kalu ade 4days lgi nk bid bek tnggu 4hari tuh...xla frust sgt kalu kalah kan?heheh xtaw la tuh cmne....

aPpLePiE said...

arina:
si hensem idaman semua. heh. :DD

nurul:
yup2. orang ingat nak beli. tapi tak tadop rezeki lagi. erm, ebay tu rasanya reliable jugak. so far, ok la kawankawan beli item dari ebay macam satisfying jugak. kes kena tipu pun tadop lagi setakat ni.